Tvätthallar är ett miljöval

Villaägare eller boende i lägenhet, när det är dags att tvätta bilen är det tvätthall som gäller. För visst har du inte missat att det strider mot lag och föreskrifter att tvätta bil och motorcykel på garageuppfarten. En tvätthall är försedd med rätt utrustning så att inga miljöfarliga medel kommer ut i avloppsvattnet. Ditt val att tvätta ditt fordon har med andra ord stor påverkan på miljön, vilket bör göra det till ett lätt beslut att tvätta bilar på platser som är byggda för just detta ändamål.

Lokaler som är byggda för att fungera som tvätthallar är också utrustade för just detta ändamål. Här har du slangar, högtryckstvättar som är tillräckligt långa för att du ska kunna göra rent runt om hela fordonet. Rätt utrustning är inte bara en förutsättning för att få bra resultat, det gör också att din arbetstid minskas. Inte bara din aktiva arbetstid minskar, du slipper också att plocka fram och tillbaka utrustning som krävs. Ytterligare en klar fördel med tvättanläggningar är att du kan tvätta ditt fordon under tak och därmed minimerar risken för nedskräpning av till exempel pollen.

Tvätthall är för dig som uppskattar din tid

Tvättanläggningar anpassas efter kunders önskemål och gör att de blir mer effektiva och slimmade än om man väljer en standard lösning. Genom att inkludera torkanordning i tvätthallen skapas en bättre förutsättning för att du ska kunna lämna platsen med ett bra resultat som lever upp till dina förväntningar.

Ett fordon som blivit tvättat behöver naturligtvis även torkas för att det inte ska riskera att få upp grus eller skräp på lacken när de lämnar tvättanläggningen. Ett helhetstänk gör att det går fort och smidigt att fräscha upp ditt fordon, en annars ganska tråkig vardags syssla blir lätt och enkel. Detta gör att du oftare kan besöka tvätthallen och därmed blir din bil bättre skött.